AAU logo

Workshoppen

FAQ: hvad handler workshoppen om?

Du kan herunder se svaret på nogle af de spørgsmål, som mange ansøgere stiller os om workshoppen for AAU on Demand Demand.

 • +

  Hvad sker der på workshoppen?

  Oplæringsworkshoppen giver dig hands-on viden på grundlæggende niveau om undervisning og formidling. Den klæder dig på til jobbet som studenterunderviser og de konkrete opgaver, du skal ud at varetage.

  På workshoppen arbejder du med dit eget oplæg om et emne fra dit studie, som du selv har udvalgt.

  Vær opmærksom på, at du udelukkende får feedback til din formidling på workshoppen. Du får ikke hjælp til det faglige indhold i dit oplæg - det forventes, at du selv har styr på dette, når du bliver ansat i AAU on Demand.

 • +

  Hvad kræver workshoppen?

  Oplæringsworkshoppen har et omfang på 2 kursusdage og forberedelse.

  Før du søger, skal du derfor være sikker på, at du har tid til:

  • At deltage på de 2 workshopdage
  • At forberede dig før hver workshopdag og efter workshoppen gøre dit oplæg klar, så du er parat til at tage ud at undervise

  Du får løn for workshoppen. Der er afsat et specifikt antal timer for deltagelse og forberedelse, og det forventes, at du kan holde dig inden for det afsatte antal timer.

 • +

  Hvad hvis jeg bliver forhindret?

  Hvis du ikke deltager begge workshopdage, kan du ikke blive en aktiv del af AAU on Demand. Det er nemlig workshoppen, der uddanner dig til jobbet og giver dig kompetencerne til at varetage jobbet.

  Hvis du allerede inden du ansøger ved, at du ikke kan deltage de pågældende datoer, kan du desværre ikke komme i betragtning til jobbet i denne omgang.

 • +

  Hvordan får jeg mere information om workshoppen?

  Du modtager mere information om workshoppen, tid, sted, omfang og forberedelse, efter du er blevet ansat.

Det er noget af det bedste ved AAU on Demand

AAU on Demand opgaveløsning

"Workshoppen gjorde mig mere tryg og sikker ved mit undervisningsforløb. Det har været fedt at få feedback fra andre. Jeg har både lært at modtage og lytte til andres hjælp og forslag, og også at give den anden vej. Det er noget af det bedste ved AAU on Demand”.

Morten Winther, tidl. studenterunderviser

Læs mere om Mortens erfaringer i AAU on Demand

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til: on.demand@aau.dk