Broken Cities-workshop med AAU on Demand

Dit gymnasium kan nu også få Broken Cities-workshoppen på en dag med AAU on Demand.

Som noget nyt udbyder AAU on Demand nu også muligheden for at eleverne kan arbejde med de problemer, der følger med bl.a. klimaforandringerne, på en workshop med studerende fra Geografi, Landinspektørvidenskab og By-, Energi- og Miljøplanlægning.

Workshoppen varer 3 timer og kan derfor nemt kombineres med en helt almindelig dag med oplæg fra AAU on Demand, hvor workshoppen fylder 2 af de f.eks. 3 moduler af dagen.

Broken Cities-workshop

Vores byer er udfordrede - vi har brug for DIG til at reparere dem!

Broken Cities er et spil, som er designet specielt til at hjælpe dig til at forstå de komplekse problemer, som borgere og beslutningstagere står overfor som følge af gradvist ændrede klima forhold med mere uforudsigelige nedbørsmønstre og større hyppighed af ​​ekstreme begivenheder.

Spillet introduceres, faciliteres og evalueres af studerende fra Geografi, Landinspektørvidenskab og By-, Energi- og Miljøplanlægning, uddannelser som alle på hver deres måde tager hånd om fysisk planlægning og de problemstillinger det rejser.

Workshoppen varer 2 x 90 min.

Vil du vide mere om workshoppen, kan du kontakte Sarah Gram fra Institut for Planlægning.

Vil du booke en dag med AAU on Demand og Broken Cities-workshoppen, kan du kontakte Lykke Mortensen, AAU on Demand-koordinator.