For studerende

Afprøv dig selv og bliv en skarp formidler

AAU on Demand er et korps af studerende fra AAU, der gerne vil prøve sig selv og deres uddannelser af i praksis. I forbindelse med fx pædagogiske dage på STX, HHX og HTX overtager AAU on Demand undervisningen mens lærerne er væk.
 

For at komme med i aau on demand skal du...

  • Være studerende (2.-8. semester)
  • Gå på AAU i Aalborg eller København
  • Alle studieretninger er velkomne!

AAU on Demand er af relevans for alle studieretninger, hvad enten du gerne vil være gymnasielærer eller bare gerne vil blive bedre til at formidle og præsentere - kompetencer du har brug for i alle job.
 

Hvad får JEG ud af at blive del af AAU on Demand?

  • Studierelevant erhvervserfaring
  • En værdifuld reference at sætte på dit cv
  • Du får mulighed for at blive en skarp formidler og dygtig til at tale foran en større forsamling
  • Netværk med andre studenterundervisere på tværs af uddannelse
  • Mulighed for at dygtiggøre dig fagligt ved at formidle et emne, du selv vælger, til gymnasieelever
     

Hvordan kommer JEG med i AAU on Demand?

AAU on Demand søger nye studenterundervisere i slutningen af hvert semester. Hold øje med hjemmesiden og AAU Jobbank. Du kan også skrive dig op til at få en mail, når vi rekrutterer i Aalborg og København igen.

For at kunne varetage jobbet, skal du i forbindelse med ansættelsen gennemføre en 2-dages workshop, hvor du bliver oplært til jobbet. Du får løn for at deltage i workshoppen.

 

"AAU on Demand har i dén grad overgået mine forventninger om sammenhold, lærerige gymnasiebesøg med imødekommende elever - og personlig og faglig udvikling."

Sara Trinhammer Jungersen
AAU on Demand'er i Aalborg

"Jeg vil gerne være iværksætter, og AAU on Demand har hjulpet mig med at blive bedre til at præsentere mig selv og min sag. Det bliver essentielt for at sælge min idé og inspirere dem der skal arbejde sammen med mig!"

Ali Aziz
AAU on Demand'er i København

”Jeg har udviklet mine præsentationsevner og er blevet en bedre formidler. Det hjælper mig både til eksamen og til at kommunikere og at være klar og tydelig i, hvad jeg siger.”

Gry Egelund Petersen
AAU on Demand'er i Aalborg

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til: on.demand@aau.dk